Blogg

2017-08-14 15:14
Golfbutiken

Nu finns den nya familjen från Ping i butiken! G400 heter den nya familjen som består av ny driver, fairwaywoods, hybrider och golfset. Det som är gemensamt för G400 är att alla klubborna ger en högre bollhastighet vilket hjälper dig som golfare med mer höjd i slagen samt lite extra längd. Klubborna finns även i SFT utförande vilket innebär att de är designade för hjälpa dig som behöver slå lite rakare och spelar med slice.

Är du sugen på att testa nyheterna är du välkommen att boka en tid i vår custom-fitting på tel 013-129050 eller boka på plats när du besöker oss i butik. 

2017-08-09 08:09
Golfbutiken

Lagom till PGA Championship på Quail Hollow Club släpper Puma en stor nyhet för deras golfkläder. Puma Evoknit är en ny golfpiké utan sömmar! Den nya kvalitéen är en ny typ av stickningen vilket ger golfkläderna ett mjukare material samt mer stretch för maximal komfort. Evoknit ökar även andingsförmågan i golfkläderna för en skönare känsla varma dagar på golfbanan. Rickie Fowler kommer spela i Evoknit under hela PGA Championship då han tyckte det vara för bra för att inte använda alla runder under tävlingen.